torstai 15. toukokuuta 2014

Vauvelin menopeli

Nyt ne suurimmat hankinnat tulevalle vauvalle on tehty. Haettiin tänään meille ne paljon haaveilemani Emmaljungan Mondial de luxe vaunut joista aikaisemmin kirjoittelin tässä postauksessa. Me meinattiin että otetaan se hivenen kalliimpi chromi runko jossa on tekonahkaiset kädensijat mutta sitä oli seuraavan kerran saatavilla vasta kesäkuun lopussa ja malttamattomana ihmisenä en enää jaksanut hillitä itseäni niin kauaa niin päädyttiin sitten kuitenkin tähän classic runkoon. Vaunujen kokoonlaitto multa sujui muuten ongelmitta mutta en saa sitten millään ton kuomun ja jalkapeitteen neppareita kiinni. Mies saa painella ne kiinni kun tulee kotiin. Tarvii pyytää sitä varmaan tekemään se muutamia kertoja jos ne löytyisivät sen verran että mäkin saan ne kiinni.

Me käytiin ostamassa nää Lastentarvikkeesta jossa on tällä hetkellä menossa Lapselliset päivät ja yksi tarjouksista on että Emmaljungan yhdistemät ostaessaan saa kaupan päälle valita lisävarusteen joka meidän tapauksessa oli tuo hoitolaukku.

Oon super tyytyväinen näihin enkä malta odottaa että päästään näitä kunnolla vauvan tultua testaamaan. Vaunuista varmasti tulossa myöhemmin juttua kunhan ollaan vähän paremmin niihin perehdytty. Toinen tehty iso hankinta on vauvan sänky mutta siitä lisää omassa postauksessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti