maanantai 19. toukokuuta 2014

Neuvola rv 30+3

Tän kertainen neuvola oli vain tarkastusaika. Mitään uutta ei tapahtunut, tarkastatettiin vaan kaikki perusjutut ja sama juttu muutaman viikon päästä. Meillä on onneksi niin mukavat tädit siellä että ei haittaa yhtään mennä sinne. Kaikki oli tarkastuksessa kuten pitikin. Jostain syystä verenpaine jäi hoitajalta merkkaamatta vaikka sekin mitattiin. Pari viikkoa sitten otettujen verikokeiden tuloksetkin sain ja se hemoglobiini oli noussut 115sta 119sta lisäraudan aloittamisen jälkeen.

Paino 66,8kg (65,9kg)
Verenpaine -  (123/70)
Kohdunpohjankorkeus 32 (26)
vauvan:
sydämensyke +145 (+135)
Liikkeet ++ (++)

 Kuva otettu tänään eli rv 30+3. Kuvan toppi on muuten Cubuksen perustoppi joka toistaiseksi menee oikein hyvin päälle. Jalassa ne muutama viikko sitten Stylepitistä tilatut Only Playn kollarit joissa tulen kesällä varmaan aika paljon viihtymään.

Olikohan se viime viikon keskiviikko tai torstai kun vauva kääntyi sivuttain ja perjantai kun siitä jatkoi vielä kääntymistään pää alaspäin. Myllerryksen kyllä tunsin mahassa mutta lähinnä potkuista olen tiennyt miten päin se vauva siellä oikein on. Tyypillä on sen verran menoa ja meininkiä masussa että liikkeiden perusteella on aika helppo tietää vauvan asento. Kyllä ne pikku nyrkitkin siellä viuhtoo mutta ovat paljon kevyempiä iskuja joten en on helppo erottaa potkuista.

Aloitin tänään vauvan vaatteiden pesu - operaation. Meillä on tähän asti ollu miehen vaatteet makuuhuoneen kaapissa ja vaatehuone mun käytössä mutta nyt mun tarvii toi vaatehuone tiivistää ja siirrellä hyllyjä ja muuta järkkäystä että saan miehen vaatteet siirrettyä sinne ja makuuhuoneen kaapin vauvan käyttöön. Oli ihana päästä hypistelemään noita kaikkia vaatteita jotka ovat odotelleet ostoskasseissa tän projektin aloittamista. Tän jälkeen hahmottaakin paremmin mitä vielä puuttuu. Onneksi on tälläistä tekemistä niin käy tää lomalle siirtyminen hieman helpommin kun tekemisestä ei oo puutetta. Huomenna ajattelin hakea parvekkeelle lisää kukkia ja ehkä suorittaa muutakin shoppailua. Ainakin tähän mennessä tää loma on siis mennyt aika mukavissa merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti