sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hankittu: Stokke Sleepi Mini

Kuten vaunu-postauksessa mainitsinkin niin kaikki suuret hankinnat vauvaa varten on nyt tehty ja niiden vaunujen lisäksi on nyt se sänkykin hankittuna. Päädyttiin tilaamaan Stokken Sleepi mini. Viime kuussahan oli tarjous että sleepi minin ostaja saa kaupan päälle jatkopalat ja ilman tuota tarjousta en usko että oltaisiin näitä raaskittu ostaa, ainakaan uutena. Me tilattiin sänky Pikku Hurmuri liikkeen nettikaupasta (jossa muuten vieläkin tarjous voimassa) ja sänky tulikin meidän lähipostiin parissa päivässä eli tosi nopeeta toimintaan. Jatkopalat tulivat jälkitoimituksena 2-3viikkoa jälkeenpäin, mutta meillä ei ainakaan niiden suhteen ollut mikään kiire.Viikon maltoin pitää sängyn paketissa ennen kuin se piti saada kasaan. Patja on vielä muoveissaan ja saa pysyäkkin lähemmäs laskettua ettei se turhaan tossa pölyty. Laittelen sängystä vielä postausta uudestaan sitten kun laitetaan se valmiiksi vauvaa varten. Kyllä nyt jo oon niin tyytyväinen tohon. Se on meidän makkariin tosi hyvän kokoinen eikä vaikeuta sänkyyn menoa tai sieltä nousua olleenkaan minkä taas normaali pinnasänky tai tää jatkopaloilla meidän makkarissa tekisi. Tai sitten meidän pitäisi muuttaa järjestystä mutta se taas toisi muita vaikeuksia mukanaan. Totesin myös että pyörät pinnasängyssä (varsinkin ahtaassa tilassa) on tosi kätevät imuroidessa. Olis muuten kätevät monessa muussakin huonekalussa, varsinkin raskaana ollessa kun toi kyykkyyn meneminen ei oo mitään kauheen kivaa enää ja kohta en sieltä varmaan omin avuin ylös pääsiskään.

Huomenna olis taas neuvola ja toivotaan että saisin tehtyä tällä kertaa nopeammin postauksen aiheesta mutta palaillaan niihin kuulumisiin myöhemmin. Nyt tarvii alkaa suuntaan yöunille.

1 kommentti:

  1. On kyllä aivan ihastuttava sänky vauvalle! Löysin juuri äsken blogisi ja näin äkkiseltään luettuna jäin heti koukkuun, ihanaa kun kerrot löydöistäsi. Itselläni on 7kk ikäinen poika ja ostelen paljon kirppareilta hänelle myös vaatteita joista bloggailen. Tervetuloa tutustumaan: http://loytojentaika.blogspot.fi/

    VastaaPoista