tiistai 27. toukokuuta 2014

Vauvanvaate shoppailua

Lindexillä on kuun loppuun asti tarjous naisten ja lastenvaatteista kun ostaa 40eurolla saa 10euroa alennusta ja mulla oli mielessä pari vaatetta joita olin himoinnut joten eilen sitten kipaisin Myllyyn niitä hakemaan. Pientä valinnanvaikeutta oli mutta loppujen lopuksi päädyin seuraaviin.

 Söpö Bamse kesähaalari, koko 56, hinta 14,95e.56 kokoiset farkut. Meiltä puuttu housut tästä koosta melkein kokonaan. Koko asuja on useampia mutta pelkkiä ala- tai yläosia huonosti. Tai nyt asiaa on jo vähän korjattu.

Nää farkut on ihan yli söpöt! Koko 62 ja hinta 22,95e.

Samalla Lindex reissulla poikkesin parissa muussakin kaupassa ja Sokoksella oli kivasti söpöjä vaatteita alennuksessa, mutta onnistuin hillitsemään itseni eikä mukaan lähtenyt kun nää BabyMexxin collarit. Normaali hinta oli 19,90e, alennuksessa -60% ja hintaa jäi 8e. Näiden koko on 62.

Tän haalarin ostin Lindexin edellisestä tarjouksesta (-30% yhdestä tuotteesta) mutta unohdin laittaa tänne. Koko 68 kun pienemmät oli loppu. Hintaa tälle jäi joku 16e kun normaali tais olla 22,95e. Tästä Muumi kokoelmasta haluaisin vielä pari muutakin mutta katsotaan jos niitä olis vaikka vielä sitten kun alet vajaan kuukauden päästä alkaa. Saa nähdä miten sekaisin niissä menen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti