lauantai 10. toukokuuta 2014

Outfit

Tää asu on muistaakseni keskiviikolta. Mulla oli viimeinen työharjoittelu viikko joka eilen päätyi arvionti keskusteluun ja nyt multa löytyy sitten myynnin ammattitutkinto. Ens viikolla on vielä koulua ja torstaina sitten valmistun. Koko ens viikko on jotain työnhakuvalmennusta ja jatkosuunnitelmien tekoa joka on nyt mulla vähän turhaa kun mulla alkaa äitiysloma. Sen lisäksi kävin viime keväänä työkkärin ammattivihta kurssin joka oli nimenomaan työnhakuvalmennusta. Se oli kyllä tosi hyödyllinen kurssi. Siellä kerrottiin koulutuksista ja tuista niihin minkä ansiosta lähdinkin syksyllä opiskelemaan tän tutkinnon kun sain opiskella työttömyysetuudella. Lisäksi siihen 5 kuukauden koulutukseen kuului 3kk työharjoittelua, mikä harmiksi ei enää kuulu noihin koulutuksiin. Moni siitä kurssilta työllistyi harjoittelupaikkaansa ja melkein kaikki loput pääsi opiskelemaan.

Joka tapauksessa oli siis viime viikolla pientä jännitystä ilmassa joka vaikutti muutenkin huonoihin yöuniin ja loppuviikko meni aika väsyneissä merkeissä, minkä takia nää asu kuvat tulee vasta nyt. Kuvissakaan ei oo kauheen pirtsakat ilmeet.Takki: Bull & Bear
Paita: Holly & Whyte by Lindex
Farkut: H&M mama
Kengät: Airwalk


Yritän vielä myöhemmin tänään tehdä taas postausta shoppailuista. Se maanantaina tilattu Nelly pakettikin saapui torstaina ja eilen tuli taas shoppailtua Myllyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti