tiistai 20. toukokuuta 2014

Päivän shoppailua

Tän päivän ostokset on aika random osastoa. Tuli kierreltyä siellä täällä ja katseltua vaihteeksi jotain muutakin kuin pelkästään vaatteita.

Kuvan ostokset HongKongista ja Prismasta. Olin jo hieman etsiskellyt tollasta halkasijaltaan pienempää irtopohjavuokaa ja vihdoin sellaisen bongasin tuolta honkkarista.

 Mä katselin tätä hupparitakkia Gina Tricotissa jo viime viikolla mutta jätin sen kuitenkin kauppaan. Tänään se löytyi ale rekistä -50% (norm. hinta 24,95e) niin nyt en voinut enää olla sitä ostamatta. Toi tulee olemaan tosi hyvä tän mahan kanssa kylmempinä kesäpäivinä tai iltoina ja käytän varmasti vielä vauvan syntymän jälkeenkin. Päällä on tosi mukava ja rento.


Varsinainen syy tänään shoppailemaan lähdöllä oli kukkien osto parvekkeelle. Muutamat mulla jo onkin mutta halusin hankkia lisää. tällä kertaa ostin Dhalian ja verenpisaran ja nappasinpa mukaan vielä kasviravinteenkin. Tänään en ehtinyt enkä jaksanut istutella noita uusiin purkkeihin vaan päätin suosiolla jättää sen huomiseksi.

Poikkesin kotimatkalla vielä Ikeaan. Näitä laseja oon miettinyt jo useita kertoja ja nyt päätin aloittaa niiden ostamisen. Ajattelin hankkia näitä yhteensä 10 että niitä olisi tarpeeksi kun saadaan vieraita mutta nyt ostin niitä vaan kaksi. Hinta 2,5e. Ei tunnu niin kauheelta summalta kun käy noita pikkuhiljaa hakemassa.

Pikkupyyhe vauvalle 1,5e.

Katselin tätä jo osastolla mutta päätin jäädä vielä miettimään kun ei ollut sillälailla tarpeellinen ostos mutta ajattelin että tää olis kiva lattiatyyny vauvan huoneeseen kunhan sitten vähän kasvaa ja kävis kivasti jo tehtyihin hankintoihin.. Tämä menee siis siihen Ikean suureen tyynyyn. Löytötorilla näitä oli sitten yksi 3e hintaan (norm n.5e) niin päätin sen sittenkin ostaa.

Meillä ei ainakaan ole ikinä tarpeeksi henkareita ja nykyään joka kerta kun käyn ikealla nappaan mukaani yhden paketin 1e hintaan. Mä tykkään pitää lempparivaatteet henkareissa että ne on helpompi löytää ja niiden olemassa olo muistaa ja nyt kun me tarvitaan lisää hylly tilaa vauvanvaatteille niin voi olla että joudun joku päivä kipaisemaan hakemaan näitä enemmänkin. Kuva mulla olikin jo odottelemassa noita kehyksiä.

Mittoja ja paistinpannu. Kumpiakaan ei ole tarpeeksi.

Shoppailun lisäksi oon tänään jatkanut sitä eilen aloitettua vauvanvaatteiden pesu-urakkaa ja pikku hiljaa alkaa tulla valmista. Kokoja en oo vielä käyny läpi mutta nyt jo osaan sanoa että housuja meillä ei ainakaan ole tarpeeksi eikä varmaan paitoja. Yksiosaisia sitten taas olisi varmaan niidenkin edestä. Toivottavasti jaksaisin pian tehdä niistä sen inventaarion niin tietäis mitä oikeesti vielä tarvitsee hankkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti