tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ciraf Sirkus-sarja

Mä kyllä yleensä luen yhteishyvä lehden tai ainakin selaan läpi kun se tulee mutta nyt se oli jäänyt postipinon alimmaiseksi ja huomasin sen vasta nyt. Jo kannessakin löytyvä Cirafin sirkus - sarja sai mut sekaisin innostuksesta. Meillä on meinaan päätetty että vauvan huoneeseen tulee viidakko/villieläin/sirkus teema. Idea meillä lähti siitä että meidän vauvasta tulee aika suurella todennäköisyydellä leijona. Me ei niin noista horoskoopeista perusteta mutta kun noita leijonakuosisia juttuja oli kaupat pullollaan niin siitä sitten tuli sellainen juttu. Varsinkin siinä vaiheessa kun saatiin tietää etä meille tulee todennäköisesti poika niin siitä tuntui heti hauskalta idealta vauvan huoneeseen ja tää oli sellainen teema mistä toi mieskin innostui. Ei sillä etteikö tämä teema sopisi tytönkin huoneeseen mutta voi olla että olisin mennyt jonnekkin hieman pinkimpään teemaan... Aika vähän vaan suomessa ollut (en ole törmännyt ollenkaan) meidän teemaan sopivia kuoseja ja ebayssa etsiminen ollut haastellista kun ne hinnat on sellaisia että helposti joutuisi maksamaan tullia niin ei sitäkään kautta ole mitään tullut hankittua. Tää mallisto tuli siis kuin tilauksesta.
Meille kotiutetaan ainakin nämä sirkus baby lakanat. 16,95e hintakaan ei päätä huimaa. Ylemässä kuvassa olevat lastenlakanat maksavat 22,95e ja olis kiva saada nekin.


Näillä fleece peitoilla on hintaa 6,95e.Noi sarjan sisustustyynytkin on aika ihania ja tykkään tosta keltaisesta kylpyponchosta.On kyllä ihania noi sarjan vaatteetkin. Harmi kun nää tulee myyntiin vasta toukokuussa kun mä haluaisin jo näpit syyhyten päästä näitä katsomaan. Se on ainakin varma että jotain näistä tulee hankittua. Lykkään ainakin meidän hankintalistalta löytyvin juttujen hankintaa siihen asti että nämä olen päässyt katsomaan livenä. Meidän hankintalistalta löytyy ainakin noi lakanat, pyyhe ja huovat.

Ah. en kyllä kestä kun noi on niin ihania! Yhteishyvän juttua pääset lukemaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti