maanantai 28. huhtikuuta 2014

Raskausvaatteita ja muita nettishoppailuja

Jippii tänään tuli niitä paketteja mitä malttamattomana oonkin jo odotellut. Nyt onkin ne odotetuimmat paketit saapuneet ja olin tosi tyytyväinen sisältöihin ja kaikki oli vielä sopiviakin.

ASOS:


Asos maternity raskausfarkut, malli Elgin Skinny Jean. En muista näiden alkuperäistä hintaa mutta olivat alennuksissa ja maksettavaksi näistä jäi 11,24€ ja kun Asoksella on nykyään ilmaiset postituskulut suomeen ei niistäkään tullut kustannuksia. Mietin tota kokoa tilatessani ja päädyin tilaamaan UK koon 8 eli suomen 36. Ne oli nyt just hyvät mutta jos kauheasti lihoan tässä loppu kuukausina niin ei välttämättä mahdu jalkaan. Olisin varmaan voinut tilata koon 10. Tälläisillä housuilla on vaan yleensä tapana venähtää mutta nää tuntuu sen verran laadukkaalta materiaalilta että saa nähdä miten käy. Täysin kyllä tuon reilu kymmennen euron arvoinen ostos. 

STYLEPIT:
Aikaisemmin mainitsinkin jo että ennen raskautta mun koko on ollut S ja joissain tapauksissa M. Tilasin nää molemmat Only Playn kollarit M koossa siinä toivossa että menisivät koko loppuraskauden mutta myös sen jälkeen. Nää shortsit oli tosi hyvänkokoiset ja toi vyötärö oli mukava, joustava ja aika matala joten luulen että nää menee hyvin.Eikä olleet liian isotkaan. Hintaa näillä oli stylepitissä 15,95€.


 Nää menee kepeesti loppuraskauden sillä ovat tosi väljä malli. Olis varmaan voineet olla S kokoakin. Näissäkään toi vyötärö tuskin tulee ongelmaksi mukavuuden ja joustavuuden ansiosta. Hinta 21,95€. Nää oli varmaan mun lempiostos. Ihmiset on kauheesti varotelleet mua loppuraskauden turvotuksista ja kenkien jälkeen jalkaan pistämisen vaikeudesta ja kun näin nämä niin ne oli kuin täydellinen ratkaisu ongelmaan. Sattuivat vielä olemaan jossain pääsiäis alennuksessa ja hinnaksi tuli 29,95€ kun Dinskossa olisivat olleet 10€ kalliimmat ja Nellyllä, josta alunperin näitä katselin, tohon tuli vielä muutama euro lisää hintaa. 

THE BOOK DEPOSITORY:

Toinen niistä kolmesta tilatusta kirjastakin tuli perjantaina ja nyt on vielä se yksi tulematta. Tää on muuten yksi mun lempikirjoista ja toi kirjailija ehdottomia lemppareita. Ainakaan toistaiseksi ei näitä olla suomentamassa mutta jos englanniksi luku onnistuu niin suosittelen lukemaan Kasie Westin kirjat. Esimerkiksi The Book Depository josta mä aina tilaan toimittaa suomeen ilman postituskuluja ja tällä kovakantisella Pivot Pointilla oli hintaa vain 10,95€.

Josko näistä ostoksista olis helpostusta tähän vaatekuumeiluun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti