keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Raskausnapakoru (+ Tigi tarjous vinkkaus)

Viime perjantaisessa neuvolassa lääkäri kehotti piakkoin poistamaan napakorun repeämis- ja tulehdusvaaran takia mutta mä en oo ihan vielä valmis luopumaan siitä pysyvästi enkä taatusti halua kokea sitä ottamista uudestaan niin päätin tilata uuden korun. Joku jollain neuvola tai ultra ajalla mainitsi että on saatavana napakoruja jotka soveltuu käytettäväksi raskausaikana ja nyt kun se on tällä viikolla alkanut hieman vaivaamaan niin eilen vihdoin muistin tehdä asialle jotakin. Aloitin googlettelemalla ja lopuksi päädyin sellaiseen nettikauppaan kun Savanni josta oli noita oli saatavana. Hetken tutkistelun jälkeen laitoin tilauksen menemään ja tänään se jo kolahti postiluukusta. Todella nopeaa toimintaa. Toi koru on huomattavasti normaalia napakorua pidempi, materiaaliltaan ehkä hieman kumimainen (bioplast) ja todella joustava kuten alla olevista kuvista näkyy.
Ton varren pituus on 18mm ja sitä pystyy säätämään ihan saksien kanssa leikkaamalla ja tekemällä uudet kierteet metallipallon kanssa. Mun saa kyllä pysyä varmuuden vuoksi tossa mitassa kun en tiedä yhtään miten toi mun napa tässä loppukuukausina muuttuu. Hintaa tolla korulla oli 14€.

 Aattelin vinkata kun huomasin Hong Kongin mainoksessa että siellä on Tigin jättikokoiset tuplapullot tarjouksessa 29,99€ 7.5.2014 asti. Tekis mieli itsekkin mennä jemmaamaan mutta mulla on kahdet melkein täysinäiset setit niin tarvetta ei tällä hetkellä oo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti