perjantai 25. huhtikuuta 2014

Raskausvaatteet osa 1: Löpinää ja Asos himotuksia

Mulle tulee aina säiden vaihtuessa kauhea vaatekuume joka on tällä hetkellä vielä normaalia pahempaa huomattavasti supistuneen vaatevalikoiman takia. Maha on lähtenyt niin hurjaan kasvuun että koko ajan jää noita "tavallisia" vanhoja vaatteita pois käytöstä ja valinnat alkaa supistustua kaapissa aika pieneksi. Raskausfarkkuja mulla on käytössä kahdet ja kollareista hyvältä jalassa tuntuu enää yhdet, toiset menis jalkaan mutta ne on niin paksut ja tässä vaiheessa raskautta mulla on koko ajan niin sietämättömän kuuma ettei tuu kuuloonkaan käyttää niitä. Gina Tricotin korkeavyötäröiset leggarit saattais mennä myös mutta niillä parilla kerralla kun kiireessä oon niitä etsinyt, on ne olleet jossain teillä tietämättömillä ja siellä ovat siis edelleen. Eli suppeet on housuvalikoimat tällä hetkellä.

Tilasin Asokselta reilu kympillä alesta valkoiset farkut jotka toivottavasti tulevat perille ensi viikolla ja toista pakettia odottelen saapuvaksi maanantaina Stylepitistä josta tilasin Only Playn shortsit ja caprit jotka toivottavasti menis loppuun asti päälle. Mun koko ennen raskautta oli enemmän S ja joissain tapauksissa M ja noi on nyt molemmat kokoa M. Olin niitä jo hypistellyt jossain urheiluliikkeessä ja niiden vyötärö vaikutti aika hyvältä kasvavalle mahalle mutta pitäis olla hyvät raskauden jälkeenkin. Tuntuu niin tyhmältä laittaa rahaa nyt vaatteisiin kauheesti kun laskettuun aikaan on tänään tasan 3kk niinpä olen yrittänyt ostaa mahdollisimman paljon sellaisia vaatteita jotka kävis myöhemminkin.

Mulla on työharjoittelua jäljellä 2viikkoa (7päivää) ja sen jälkeen koulua 3pv eli valmistun vajaan kolmen viikon päästä ja siitä mulla periaatteessa alkaa äitiysloma (virallisesti 19.6) eikä ton jälkeen oo niin paljoa tarvettakaan niille hienommille vaatteille ja varmaan enimmäkseen hengaankin noi kollarit jalassa. Farkkushortsit ja caprit on sellaiset joiden osto voisi kuitenkin olla perusteltua, kun en mä koko kesää kyllä kestä pitkissä housuissa mennä tän kuumuuden kanssa silloin kun jonnekin tarvii mennä ja loppua kohti tulen tarvitsemaan varmaan muutaman raskauspaidankin. Pari näistä raskauden aikana ostetuista paidoista saattaa mennä loppuun asti ja säistä riippuen ehkä enemmänkin jos pitkähihaisia kestän käyttää mutta perustopeista ei kyllä mee yksikään. Ja ainahan sitä saa haaveilla vai mitä?

Näitä haaveilu postauksia on tulossa muutama ja tää ensimmäinen on varmaan laajin Asoksen suuren valikoiman takia. Olishan siellä ollut paljon muutakin kivaa kuin nämä mutta yritin pitää mielessä säät, tarpeen ja tilanteen kun näitä katsoin. En esimerkiksi usko että mulla on juhlamekolle tarvetta kesällä vaikka siellä olis ollut tosi kivoja, joten niitä ei tähän listalle päätynyt. Ei ainakaan oo mitään pippaloita tiedossa ja saahan sellaisen sitten hankittua muualtakin jos tarve tulee. Mutta tälläisiä bongailin Asoksen raskausvaatteista:

HOUSUJA:


Nää on yhdet mun lemppareista ja harkintalistalla. Hintaa näillä on  35,12€.


 Nää oon niin makeet. Hintaa näilläkin 35,12


 Noiden pitsien lisäksi tykkään tässä mallissa noista hieman löysemmistä lahkeista. Näilläkin hintaa 35,12

Nää olis mulle kaikista käytännöllisemmät kun näihin olis helppo yhdistää melkein mikä vaan paita.  Jos noi lahkeet olis lyhyemmät niin nää olis täydelliset. Myös nämä 35,12€.

 Nää New Lookin shortsit on muuten kivat mutta mua hieman epäilyttää että nää ei näyttäis kauheen kivalta mun päällä. Hinta 21,05€.

Nää New Lookin caprit taas olis varmaan tosi hyvät. Näihinkin olisi tässä suppeassa vaatevalikoimassa helppo yhdistellä paitoja ja nää on perus-kivat. Hinta 22,46€.


Näissäkin hyvänä puolena ei kauhean tiukat lahkeet ja taas se paitojen yhdistelyn helppous. Hinta 28,09€.


FARKUT:
Päätyi tähän lähinnä himotuksena ei varsinaisesti harkinassa.

Sen lisäksi että nää on mun mielestä tosi kivat niin ne näyttää tosi pehmeiltä ja siltä että ne olis tosi mukavat jalassa. Eikä 21,07€ hintakaan oo paha.

Olis kivat perusfarkut. Miksi en katsonut Asokselta aikaisemmin? Nää olis mennen tullen päihittäneet ainakin ulkonäöllisesti noi mulla olevat raskausfarkut. Hinta 29,50€.

Mä vähän koitin aikaisemmin etsiä tän tyyppisiä rikottuja farkkuja mutta en oikein löytänyt kivoja. Nää olis ollu niin kivat. Hinta 42,14€.

Nää olis nyt tosi kivat kun ei oo vielä niin lämmintä mutta olis varmaan hyvät kesälläkin. Hinta 44,95

Biker farkut. Nää olis niin mun makuun. Hinta 56,18€.

Mä tilasin Mamaliciousin mustat pillihousut muutama kuukaisi sitten ja en oo kyllä ollut niihin kauheen tyytyväinen. Ensinnäkin ne alkoi ensimmäisen pesun jälkeen haisemaan viemäriltä ja sain pestä ne monta kertaa että se haju helpotti. Ja tietty niistä haalistui väri sen takia tosi nopeesti.  Näillä Asoksen farkuilla olis ollu vähän vähemmän hintaa, 28,08€, ja ehkä näiden kanssa ei olis ollu noita ongelmia. Värin pysymiseen en kyllä usko kauheesti näissäkään.


PAITOJA:
 Kiva raita paita. Hinta 14,95€.

Niin söpö! Hinta  22,47€.

Oon pitkään haaveillu tän tyyppisestä farkkumekosta mutta ei oikein oo osanu tarpeeks kivaa silmiin. Hinta 44,95€.

 Hinta 12,63 ja varsinkin hintaansa nähden olis tosi kiva.

Näitä on sekä poikana että tyttönä. Hinta  11,22€.

Mä tykkään näistä New Lookin raskauspaidoista. Tässä paidassa teksti Baby On Board. Hinta 14,03€.

 Tähän iskin silmäni jo niitä farkkuja tilatessani mutta jäin miettimään vielä. Nyt näitä ei kai enää ollut. Olis pitänyt tilata se vaan. Ei osunut silmään New Lookin omillakaan sivuilla. Nenä sentään. Tän olisin oikeesti halunnu.

Olisin varmaan sortunut raskausaikana ja nytkin ostelemaan enemmän vaatteita jollei olis niin paljon muutakin menoa vauvan tulon kanssa. Ja mielummin oonkin niitä ostellu. Ehkä pahin vaatekuumeilu helpottaa ensiviikolla kun saan ne paketit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti