maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kuvia viikonlopulta

Takana suurimmaksi osaksi kotona vietetty viikonloppu. Kaikenlaista tuli tosin touhuttua.

PERJANTAI
Ilta sisälsi blogin päivittelyä ja nettisurffausta. Eli rauhallisissa merkeissä.Perjantain eväät. Taitaa muuten toi Pantteri olla mulla tän kesän hittijäätelö. NAM!

LAUANTAI
Lauantai menikin hieman touhukkaammissa merkeissä sillä jostain tuli hirmuinen energiapuuska. Järkkäilin paikkoja, pesin olohuoneen ikkunat ja innostuin leipomaan. Leipomuksia tuli 4 pellillistä pullaa ja porkkanakakku. Nyt maanantai iltana viimeisiä viedään että täältä vaan terveisin kaks herkkusuuta... Vai pitäiskö sanoa kolme? Mulle kun ei normaalisti makea oikein maistu mutta nyt raskauden myötä on kummasti alkanu tekee mieli ja kun ei näitä raskauskilojakaan oo juuri tullu (tähän mennessä rv 24 tullu 4kg painoa lisää) niin kaipa niistä nauttii osansa tuo masuasukkikin...

Lauantai illalla suuntasin vielä Äidilleni joka leikkasi hiuksistani sellaiset 15cm pois. Niistä kuvia myöhemmin.


SUNNUNTAI
Leivonta inspis jatkui vielä sunnuntaillekkin kun päätin väsästä vielä porkkanasämpylöitäkin joihin ohje bongattu muuten Suussasulavaa rakkautta blogista. Niiden kaveriksi tein maailman helpoimman pastan jonka ohje alla.Maailman helpoin pasta syntyi seuraavista aineksista:
400g (1ps)  Makaroonia
1prk   creme bounjour maustettu ruokakerma yritit
Suolaa
mustapippuria
välimeren yrttiseosta
Heitin siis kaikki vaan valmiiksi keitettyjen makaroonien sekaan ja annoin hautua kattilassa n. 10min. Oli ainakin mun makuun.

Varsinkin kuvat olikin sitten hyvin kokkaus painotteisia. Suunnitelmissa tällä viikolla olisi tehdä vähän lisää hankintoja vauvalle eli sellaista juttua olisi ainakin luvassa. Sain myös tänään otettua päivän asu kuvia ja niitäkin olisi tarkoitus julkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti