torstai 12. kesäkuuta 2014

Shoppailua: Vauvan tarvikkeita

Ollaan eilen ja tänään käyty ostelemassa puuttuvia vauvatarvikkeita ja meillä alkaa olemaan noi hankinnat aika hyvällä mallilla. Laskettuun aikaan on vielä huomisesta 6 viikkoa mutta epäilen aika vahvasti että sinne asti mentäisiin joten haluaisin saada kaikki tärkeimmät hankinnat tehtyä pian. Huomenna yritän saada vihdoin julkaistua sen päivitetyn version hankintalistan tilanteesta kuvineen kunhan saan sen vielä viimeisteltyä.

Anno vauvan pussilakana-setin ostin tänään Raision Kodin1stä. Hinta oli 19,95e.

Nämä pienet raidalliset Annon pyyhkeet ostin myös Kodin1stä kun siellä oli valikoima pyyhkeitä -50% ja meillä oli ostoslistalla vielä pyyhkeitä vauvalle ja tykkäsin näiden väristä. Ostin kaksi 30x50  (ovh.3,49e) ja yhden 50x70 (ovh. 5,99) peppupyyhkeiksi. Ostettiin aikaisemmin tänään Ikea reissulla yksi valkoinen pikkupyyhe mutta unohdin kuvata sen.

Varsinainen syy Ikea reissuun tällä kertaa oli nämä patjansuojukset. Ostettiin näitä kahdet. Hintaa näillä oli vajaa 5e/kpl.

Lasten henkareita 0,99e/8kpl.

Kaikki tutit Prismasta. Prisman tutti-osastolle oli ilmestynyt Elodie Detailsin tutteja ja ne oli siellä edullisimpaan hintaan mitä olen nähnyt (6,90e). Valikoimissa oli tän paketin lisäksi Royal tutit vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä sekä toinen kahden tutin paketti. Koska Elodien tutit on yli 3kk ikäisille niin ostin tänään vielä paketin vastasyntyneen tutteja.

Nää onkin ensimmäiset hankinnat mulle synnytyksen jälkeistä aikaa varten. 

Tänkin ostin sieltä Kodin1sen tarjouksesta mutta tää on käsipyyhkeeksi vessaan. Ovh. 2,90e.

Mä voisin mennä iltapuuhikseni keittelemään noita tutteja. Huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti