maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kuluneen viikon shoppailuja

On taas jäänyt shoppailut viimeisen reilun viikon ajalta esittelemättä joten tässäpä niitä nyt.

Setti Lindexiltä vauvalle kokoa 62. Hinta tais olla 14,95e.

Vauvan kynsileikkurit bongasin Myllyn sokoksen alennuksesta (-50% tai -40%). Alkuperäinen hinta tais olla 8,95e.

BikBokin ohut neuletakki oli -50%, alkuperäinen hinta 24,95e. Tää oli synttärilahjoja mieheltä.

Olin aika iloinen kun löysin Lindexiltä -50% alesta tän tuplapakkauksen imetysliivejä. Hintaa näille jäi noin 10e verran. Sitä en tosin tiedä miten nopeasti jäävät pieneksi mutta onpahan sitten edes jotkut ensialkuun.

H&M yöpuku maksoi 12e ja oli myös lahja mieheltä.

Näitä Rimmelin Sweetie Crush lakkoja oli alennuksessa Sokoksella niin nappasin tän vihreän mukaani. Tästäkään en muista oliko alennus -40% vai -50%.

Tällä viikolla olis varmaan pakko mennä hakemaan niitä viimeisiä puuttuvia vauvan tarvikkeita. Supistuksia tulee päivä päivältä enemmän ja kipeempiä ja koska vaan voi alkaa tapahtua niin olisi kiva että kaikki olisi valmiina. Eilen laitettiin vauvan sänky valmiiksi ja tänään kun mies tulee töistä kotiin niin pitäisi päättää minne toi hoitopöytä laitetaan. Oman sairaalakassin pakkasin perjantaina niin valmiiksi kuin pystyin, vauvan kamatkin oon katsonut valmiiksi eikä ne tarvitse kuin heittää kassiin, mutta sen teen vasta kun lähtö tulee. Jos vauva päättäisi nyt tulla niin nappaisin mukaan 50 kokoiset vaatteet ja jos taas tässä kestäisi sinne laskettuun tai ylikin niin sitten ottaisin varmaan 56 kokoisia tai molempia. Laskettuun aikaanhan on enää reilu kolme viikkoa mutta jos tätä supistelua ja jatkuvaa miettimistä, että nytkö tulee lähtö joka kerta kun supistukset sattuu vähemmän enemmän, jatkuisi sinne asti tai luoja paratkoon isäni veikkaukseen 10 päivää yli, niin saattaisi mun mielenterveys joutua aika koetukselle. Päässä kun ei oikein enää muuta liiku...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti