torstai 5. kesäkuuta 2014

Rv 32+6

Tänään päiviä laskettuun aikaan on jäljellä vaan 50! Huomenna tulee täyteen viikkoja 33. Tän viikon tiistaina olin taas neuvolassa kohdunpohjankorkeuden kontrollimittauksessa, kun viimeksi sijainen sai niin isot lukemat. Hän sanoi kyllä silloin jo että hän ilmeisesti mittaa ne eritavalla kun muut ja ne luvut ovat aina isompia hänellä, joten en mitään paineita aiheesta ottanut. Tällä kertaa mitta oli siellä missä pitikin.

Neuvola rv 32+4:
Paino 68,1kg (65,9kg)
Verenpaine 123/71  (123/70)
Kohdunpohjankorkeus 31 (32)
vauvan:
sydämensyke +150 (+145)
Liikkeet ++ (++)

Olo on edelleenkin aika hyvä öitä ja väsymystä lukuunottamatta. En oikein tahdo löytää enää hyvää asentoa, heräilen selkäkipuihin ja pari kertaa oon herännyt suonenvetoon pohkeessa. Sen lisäksi mulla on koko ajan kuuma ja hikoilen öisin mikä myös herättelee ja valvottaa. Tää viikko onkin noiden takia mennyt tosi väsyneenä, varsinkin viimeiset pari päivää ja hyvä kun oon mitään saanut aikaiseksi.

Maha rv 32+1


Vauva liikkuu mahassa tosi paljon ja välillä liikkeet alkavat olla todella epämukavia. Ne liikkeet on kyllä hassuja nyt kun ne näkyy niin selkeästi ulkopuolelle ja pysähdynkin melkein aina ne tuntiessani tuijottamaan maahani. Välillä kun vauva on oikein vauhdissa niin koko maha hyllyy ja pomppii ja välillä menee "aaltoja" mahaa pitkin kun vauva vaihtaa asentoa. Pari päivää sitten myös tunsin vauvan hikkaavan ensimmäistä kertaa ja hän onkin sen jälkeen hikannut useita kertoja päivässä.

Maha rv 32+6

Meillä on tosi hyvällä mallilla vauvan tarvikehankinnat ja meiltä puuttuu pakollisista enää sellaisia mitkä vois melkein lähikaupasta kipaista hakemaan ja muita ilman selvittäisiin varmaan ensialkuun. Miehellä alkaa nyt kaksi viikkoa lomaa ja ensiviikolla olis tarkoitus mennä noita puuttuvia juttuja katsomaan. Tuskin tää vauva on nyt just ulos tulossa joten onhan tässä vielä aikaa kun laskettuunkin on vielä 7 viikkoa. Kivempi vaan että on kaikki valmiina ennen kuin vauva tulee.

rv 32+6

Huomenna olis tiedossa rantapäivä jos vaan ennusteet pitää paikkaansa ja säät sen sallii. Mun piti mennä jo tänään mutta eikö taivas sitten ollukkin ihan pilvinen niin en viitsinytkään lähteä. Mä alan nyt menemään nukkumaan ja toivon että olisin huomenna pirteämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti