perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kuulumisia ja masu RV 34+0

Kieltämättä takana on aika kamala viikko. Nukkuminen mennyt astetta taas inhottavammaksi kun sattuu sekä selkä että maha (luojan kiitos että saan nukkua niin pitkän kun vaan pystyn) ja nyt selkä on alkanut särkemään päivisinkin. Viimeisen viikon aikana en ole yhtäkään päivää selvinnyt ottamatta vähintään yhtä särkylääkettä. Oon myös useampana iltana saanut harjoitussupistuksia jotka yhtenä iltana veti koko mahan kovaksi palloksi eikä se ollut kauhean mukavaa. Niihin on myös liittynyt alaselkäkipuja mutta muuten ovat olleet kivuttomia. Vauvan asennosta riippuen hengittäminen on välillä todella työlästä ja tuntuu että happea ei saa tarpeeksi vaikka mitä tekisi. Jos aikaisemmin odotin nukkumaan menoa ja syöminen oli kivaa niin nyt ne lähinnä tuntuu asioilta jotka on pakko tehdä. Mulle on alkanut syömisestä välillä tulemaan tosi paha olo ja tuntuu että ruoka ei oikein haluais pysyä alhaalla. Onneksi en kuitenkaan oo oksentanu.

Maha 34+0

Positiivisinä puolina mainittakoon että mulla ei oo turvotusta juuri ollenkaan.Välillä nilkoissa ollu pientä painautumaa sukista mutta ei mitään sen suurempaa. Toinen positiivinen puoli on että olen ollut kohtalaisen pirteä eikä oo väsyttänyt niin paljoa kun esimerkiksi viime viikolla. Energiaa tosin kaipaisin jostain kun meillä on kämppä kohtalaisen kaaoksen vallassa. Huomenna meijän olis yhdessä miehen kanssa tarkoitus siivoskella eli lähinnä kehitellä paikkoja noille kaikille vauva kamoille ja vaihtaa makkarin järjestys että saadan vauvan sänky ja hoitopöytä sinne mahdollisimman järkevästi.

Onneksi noi oireet on aikalailla fyysisiä ja henkinen vointi on hyvä, niin noi huonot jaksaa paremmin. Eikä laskettuun aikaankaan oo enää kun kuusi viikkoa, 42 päivää ja äkkiäkös se menee jos sinne asti edes mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti