lauantai 29. maaliskuuta 2014

Unelmavaunut vauvalle: Emmaljunga Mondial Duo De Luxe

Mun unelmavaunuilla on kauhea monsteri nimi. Törmäsin noihin mondial malleihin ensin netissä ja sitten tarkemmin liikkeessä ja niistä tuli heti pakko-saada vaunut. Mitkään muut ei enää yllä niiden tasolle ja kalpenee rinnalla. Näiden ulkonäkö vaan kolahtaa muhun ja kovaa. Liikkeessä tarkentui vielä sen verran että haluan juuri tuon De Luxen siitä löytyvän värin London takia. Näistä vaunuista löytyy kai kaikki mitä vaunuista voi vaan löytyä enkä tiedä tarvitaanko me edes niitä kaikkia ominaisuuksia mutta ei ainakaan sitten jälkikäteen tarvitse miettiä että tää olis ollu kätevä tai tarpeellinen. Nää vaunut on tilavat ja toi koppa ei kai ole kaikista kätevin kantaa kokonsa vuoksi mutta mulla on sen verran selän kanssa ongelmia että mun pitäisi sitä joka tapauksessa välttää. Istuinosassahan se on pelkästään positiivistä kun ei ole erityistä tarvetta pienille, ketterille city- vaunuille. Ja varmaan se on positiivistä kopassakin kun tarkoitus olisi vauvaa vaunuissa nukuttaa.

Kyseiset vaunut näyttävät siis tältä:


Vaunuihin sisältyy tälläinen lista ominaisuuksia:
- Aurinkosuoja
- Hyttyssuoja
- Easy fix kiinnitys
- Eteen kääntyvä kuomu
- Heijastimet
- Hyttysuoja
- Kaksi jalkapeitettä
- Kehtotoiminto
- Patja
- High Pro iskunvaimennin joka suojaa lapsen päätä
- 5 piste valjaat
- Säädettävä jousitus
- Safe Frame (Päänsuoja joka aktivoituu kun selkänoja lasketaan alas)
- Thermo Base (Eristävä / Ilmastoitu kopan pohja)

Loput ominaisuudet onkin sitten kiinni siitä rungosta mikä me valitaan.Rungon valintaan vaikuttaa eniten se että miten hyvä kyseinen myyjä on myymään ne miehelle jonka mielestä vaunut on vaunut eikä se ymmärrä ollenkaan miksi niihin pitää käyttää näin paljon rahaa. Suurin syyhän mulla on ulkonäkö. Saataisiin varmasti halvemmalla vaunut jossa olisi meille riittävät ominaisuudet. Tietty se on kiva ettei minkään ominaisuuden perään tarvii sitten haikailla. Olen miehelle selittänyt muiden käyttökokemuksista joista olen lukenut netissä ja neuvolatätikin sanoi että Emmaljungat on erittäin kestäviä vaunuja jotka menevät usealle lapselle. Suurin valtti miehen kanssa on varmaan ollut näiden jälleenmyyntiarvo jos ne pitää hyvin. Itselle vaan tuntui tyhmältä maksaa käytetyistä niin hirveitä summia kun ei niin paljoa tarvinnut laittaa lisää että ne saa uutena. Ja jotenkin musta on kivempi että ne vaunut on juuri meidän vauvan vaunut ja olisin kyllä jäänyt kaipaamaan sitä fiilistä kun niitä mennään sitten liikkeeseen katsomaan, valitsemaan ja ostamaan. Lisäksi käytettynä tuntui löytyvän näitä Mondial vaunuja vain valkoisena ja niin hienoilta kun ne näytääkin niin en halua niin arkaa väriä ostaa eikä se oikein tuntunutkaan omalta.

Tässä video vielä noista vaunuista.

 


Aiheesta sitten vielä lisää kun johonkin ratkaisuun päädytään ja saadan vaunut kotiutettua. Kuulisin myös mielelläni lisää käyttökokemuksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti