perjantai 28. maaliskuuta 2014

Vauvalle sänky: Stokke Sleepi Mini

Me ollaan nyt sitten aika varmasti päätymässä Stokken Sleepi sängyn ostamiseen vauvalle. Mini malliin saa nyt jatkopalat kaupan päälle ja hintaa setille tulee noin 470e mikä on normaaliin 700 euron hintaan verrattuna aika paljon halvempi. Jatkopalojen lisäksi settiin kuuluu tuo uudinverhon tanko ja patja. Jos/Kun päädytään tämä ostamaan niin meille tulee tuo tumman ruskea. Mun mielestä kauneimman värinen ja on sitten saman värinen kun meidän hoitopöytäkin.

Tykkään eniten tässä sängyssä juuri tuosta mini koosta joka on vauvalle oma, pieni, turvallinen pesä. Toinen syy on käytännöllisyys. Toi mini ei paljoa tilaa makuuhuoneesta vie ja muissa blogeissa oli myös hehkutettu sitä miten helppo sitä on liikutella mukana kotona. Muutenkin käyttäjät on tuntuneet olleen siihen tosi tyytyväisiä. Ja pakko vielä mainita se käyttöikä joka mahdollistaisi sängyn käytön 10-vuotiaaksi asti jonka jälkeen ne muuntuisivat vielä tuoleiksikin.

Sellaisia haaveiluja tällä kertaa. Toivottavasti pian edistyttäisiin näiden isojen hankitojen teossa kun niiden hankinta alkaa stressaamaan. Toi stressi on kyllä raskausoire koska mä en normaalisti stressaannu mistään vaan otan asiat tosi rennosti. Nyt tuntuu että joka asia stressaa. Jos käytätte pinterestiä niin kannattaa käydä sieltä kurkkimassa lastenhuoneita mistä löytyy tuo kyseinen sänky. TÄSTÄ ainakin pääsee kurkkimaan.


Aiheesta muissa blogeissa:
Strictly Style
All you need is whiteEi kommentteja:

Lähetä kommentti