torstai 20. maaliskuuta 2014

Paitaostoksia vauvamasu mielessä

Sain vihdoin kuvattua niitä omiakin ostoksia parin viikon ajalta. Ostin noi paidat reilumpana kokona että ne menis mahdollisimman pitkään, paitsi ylimmän josta ei ollut kun S. Vaikea arvioida ilman kokemusta että miten vaatteet käyttäytyy sitten kun sitä mahaa oikeasti on kunnolla. Aika paljon vaan jäänyt jo omia vaatteita käyttämättä varsinkin pituuden takia. Tyköistuvammat paidat jää käsiä nostaessa kiinni raskausfarkkujen vyötärökankaisiin eikä tuu alas ilman nykimistä ja osan olen jättänyt suosiolla kaapin perukoille kun ne ei vaan tunnu enää kivalta päällä. Kyllä sieltä ja näistä ostoksista joksikin aikaa taitaa kuitenkin päälle pantavaa löytyä.

 Näitä Lindexin paitoja mulla on jo kolmessa eri värissä tämän lisäksi. Edullinen ja materiaali on ihanan pehmoista ja ohutta. Koko S kun M oli loppu. Hinta 12,95e.


Tää menee näistä paidoista varmaan pisimpään ja hyvin vielä raskauden jälkeenkin kun ei venähdä. Pituus hieman pidempi ja liehuva malli. Värejä olis ollu kesäisempiäkin mutta jostain syystä päädyin mustaan (näin tuntuu käyvän aika useasti). Jos totean tän hyväksi niin saatan myöhemmin ostaa toisenkin värin jos niitä on vielä. Hinta 24,95e.

Tän koko on M ja on vielä hivenen iso mahan kohdalta. Värien lisäksi tykkäsin tosta tekstistä joka sopii mun mielestä kivasti tähän raskauteen. Toivottavasti menis mahdollisimman pitkään. Hinta 14,95e.

Sain tän paidan mustana joululahjaksi mieheltä ja nyt kun tää valkoinen oli tarjouksessa 9,95e niin piti sekin hankkia. Luulisin että mallin ja joustavuutensa ansiosta menee vaikka loppuraskauteen asti. Kesällä varmaan ainakin iltaisin hyvä. Noiten reikien takia ei mikään kauhean kuuma.

Mä tykkäsin näistä väreistä niin paljon että tää oli pakko saada. Sovitin ensin M kokoa mutta se oli jo niin sopivan kokoinen etten viitsinyt ostaa kun olis heti jäänyt pieneksi. L koossa oli vähän pituuttakin lisää mikä varmaan auttaa. Tää on mahan kohdalta varmaan samankokoinen kun toi aikaisempi t-paita paitsi että tän materiaali on joustavampaa. hinta 14,95e.Kuolasin vähän samanlaisia aurinkolaseja Lindexillä jo viime keväänä mutta en heti ostanut ja sitten ne olikin loppu. Noi sangat on ihan mahtavat ja tykkään kun niissä on jotain extraa eikä oo tavalliset. Hinta 9,95. Huomasin nyt hintaa nettikaupasta tarkistaessani että näitä olis mustanakin. Eh, pitääks nyt hankkia sellaisetkin?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti