torstai 29. tammikuuta 2015

Meidän päivä - Joulukuinen maanantai

Eräänä joulukuisena sunnuntaina päätin kirjoittaa meidän päivää ylös, mutta enhän mä sitä silloin saanut viimeisteltyä. Nyt on päivän aikana otetut muutamat kuvat kaivettu tietokoneen kansioiden syövereistä ja saatu liitettyä tänne. Koska kirjoitin tän suurimmaksi osaksi joulukuussa, niin puhuin vielä Danin sijaan vauvasta enkä jaksanut ruveta niitä muuttelemaan. Tältä näytti meidän eräs maanantai joulukuussa.

Sunnuntai ilta
00.05 Vauva nukahtaa viimein yöunille

00.20 Äiti seuraa perässä

4.00 Vauva herää syömään

4.10 Nukahtaa ja siirrän takaisin omaan sänkyyn

6.18 Vauvaa herää syömään

6.28 Nukahtaa ja siirrän takaisin omaan sänkyyn

7.00 Jälkeen vauva herää iskän herätyskelloon, syö uudestaan ja jää mun viereen sänkyyn nukkumaan

9.45 Noustaan ylös sängystä. Laitan vauvan olohuoneen lattialle maton ja makuupussin päälle lelukasan viereen leikkimään, pistän kahvin tippumaan ja laitan pesukoneen pyörimään.

11.00 Vauva nukahtaa syömisen jälkeen päikkäreille ja mä puen päälleni, laitan hiukset, juon lisää kahvia ja hengaan tietokoneella.11.50 Vauva herää päikkäreiltä. Alan laittamaan kamoja kasaan shoppailureissua varten ja päätän samalla kuvata hoitolaukun sisällön jos vaikka joskus saisi ne tännekkin julkaistua.

12.15 Syötän vielä vauvan ennen lähtöä.12.30 Lähdetään bussiin ja kohti Turun keskustaa


Kaupungilla käyn mm. syömässä hesellä ja ostamassa jouluksi ja joulukortti-kuvauksia varten vaatteet vauvalle. Vauva nukkuu koko reissun.
14.47 Lähdetään bussilla takaisin kotiin

15.10 Tullaan meidän rappukäytävään. Hissi ei toimi. Vien vaunut häkkikellariin ja kiipeän vauvan ja ostosten kanssa kotiin 7. kerrokseen ja manaan koko matkan kuoleman partaalla ettei asuta alempana. Huomaan että joku on vahingossa jättänyt hissin oven auki meidän kerroksessa. Syötän vauvan, laitan kahvin tippumaan ja lähden hakemaan vaunut ylös.

15.45 Yritän vieläkin toipua siitä kiipeämisestä.

16.20 Saan ripustettua aamuiset pyykit kuivumaan ja laitettua uuden koneellisen pyörimään.16.25 Alan kirjoittamaan blogiin postausta.

16.32 Vauva hermostuu ja kirjoitus jää kesken.

16.50 Vauva söi ja nukahti päiväunille.

17.15 Saan H&Mn ale vinkkaus postauksen valmiiksi ja julkaistua. Alan tekemään hoitolaukku-postausta. Mies tulee töistä kotiin. Hetken päästä vauva herää päikkäreiltään.18.20 Tässä välissä vauva on syönyt, mä oon taas ripustellut pyykkiä kuivumaan ja laittanut saunan lämpeemään. Alan tekemään ruokaa.

18.40 Laitan makaroonilaatikon uuniin19.38 Oon saanu syötyä ja vauvan syötön jälkeen suuntaan vauvan kanssa pikku hiljaa saunaan ja pesulle.

20.18 Mä tuun saunasta. Vauvan vein saunasta jo aikaisemmin iskän vahdittavaksi nakuilemaan olohuoneeseen.

20.22 Puen vauvalle vaipan ja yökkärit. Syötän vauvan.

20.40 Vauva nukahtaa yöunille. Herää vielä muutamia kertoja ennen kuin nukahtaa kunnolla.


Voisin koittaa tässä joinain päivinä kirjoitella noita ylös uudestaan ja laitella tännekkin. Niitä voisi varmaan olla hauska itsekkin lukea joskus myöhemmin kun toi vauveli on jo kasvanut isoksi. Tavallinen arki kun ei muistiin jää niin hyvin kun tosi hyvät tai huonot hetket. Vaikka niitäkin muistoja tuntuu tää väsymys hieman sumentavan.

2 kommenttia:

  1. Kiva oli lukea päivän ohjelmaa :) Itsekin tein eilen tällaisen postauksen! Postausten kirjoittamiseen on välillä vaikeaa löytää rauhaa lapsien kanssa!

    VastaaPoista
  2. Mukava lukea teidän päivästä :) Sellaista se vain on vauva-arkena, syöttämistä ja kotihommia. Niin suloinen tuo tonttuasu. Kyllä kaikki muuttuukin aivan liian nopeasti kun pieni täyttää 1-vuotta - saati sitten kun itse riennät takaisin työelämään :) Mukavia talvipäiviä teille!

    VastaaPoista