lauantai 29. marraskuuta 2014

3 Sprouts ja lelut järjestykseen

Mä törmäsin raskauden aikana ensimmäistä kertaa 3sproutsin tuotteisiin jossain blogissa ja sitä kautta PikkuOtuksen verkkokaupassa. Aikaisempi postaus aiheesta löytyy täältä. Koska me asutaan vielä kaksiossa eikä vauvalla siis ole vielä omaa huonetta, ei tälläisten hankinta ole ollut kovinkaan ajankohtainen ja hankittavaa on muutenkin riittänyt. Meillä oli jo kuitenkin päädytty siihen että vauvan huoneeseen tulee villieläin teema. Kun vauva joku aika sitten alkoi kiinnostua leluistaan ja kaivelin ne jemmasta esille, niin totesin ettei niille ole mitään säilytyspaikkaa. Niinpä päädyin tilaamaan 3Sproutsin leopardi lelulaatikon lastenverkkokauppa.fi:stä.


Toissa viikolla se vihdoin tuli! Laitoin tilauksen menemään jo 1,5kk sitten mutta ilmeisesti maahantuojalla oli jotain vaikeuksia näiden saamisessa. Jos poisluetaan mun malttamattomuus, niin eihän tällä mikään hengenhätä ollut. Tiedottivat myös hyvin tuolta liikkeestä tilanteesta ja ilmoittivat miten voin halutessani peruuttaa tilauksen. Viivästyksen takia meille hyvitettiin postikulut ja toimitustapa vaihdettiin pakettiautomaatista kotiinkuljetukseen. Ihan fiksusti hoidettu ja mulle jäi ainakin hyvä mieli viivästyksestä huolimatta. Lopulta sitten postitäti kävi sen ovelle kiikuttamassa.Vaikka Prisman ostoskassi olikin todella tyylikäs säilytyspaikka olohuoneessa pehmoille, niin saivat ne muuttaa joo uuteen kotiinsa. Tuolla niillä on vähän paremmin tilaakin. Toistaseksi.


Vaikka vauvaa en vielä siirtäisikään omaan huoneeseensa, jos sellainen olisi, niin se olisi kyllä siitä hyvä että olisi joku paikka tälle vauvakama määrälle. Vauvan sitterit, leikkimatot ja muut on vallaneet valtavasti lattiatilaa eikä esimerkiksi hoitopöydälle ole järkevää paikkaa (onneksi sitä ei tarvita enää kauaa! Meillä on meinaan ollut hoitopöytä kovassa käytössä). Toisaalta, jos vauvalla olisi huone niin varmaan noi kamat tossa samassa paikassa silti olisi, sillä siinähän me eniten kotona ollessamme hengataan.

Jossain vaiheessa tahtoisin yllä ehdottomasti lisää 3sproutsia. Himotuslistalla erityisesti Kallax hyllyyn sopivat laatikot.

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva lelulaatikko! Ihanan persoonallinen :) Meillä on lelut laiteltu Kallax hyllyihin laatikoihin lastenhuoneisiin, niissä on kätevä pitää järjestyksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ajattelin. Saa sitten lajiteltua lelut omiin laatikoihinsa. Toi iso lelulaatikko on kyllä kiva pehmoleluille.

   Poista
 2. Onpa kiva ja tilavan näköinen lelulaatikko :) Kyllä nuo vauvan ja taaperon tavarat vievät ihan mahdottomasti tilaa!

  VastaaPoista