keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hullut päivät, muita ale ostoksia ja pääsiäskynnet

Kovin on nämä viimeiset postaukset olleet shoppailu painotteisia mutta seuraavaksi pitäisi olla ihan muuta luvassa. Hieman myöhässä nämä Hullujen päivien ostokset mutta oli kovin kiireinen tuo viikonloppu miehen synttäreiden takia. Mutta mennään pidemittä puheitta niihin ostoksiin.


Itselle:
Mulla on jonku aikaa jo ollut iho aivan järjettömän kuiva. Normaalisti tähän aikaan vuodesta mulla ei oo ongelmia ihon kanssa vaan ihon tälläinen kuivuminen vaati sen -20C pakkasta. Taitaa siis johtua raskaudesta. Onneksi tämä tuntuu auttavan eikä tarvitse ruveta satsaamaan kalliimpiin aineisiin. Tämä siis lähti mukaan hulluilta päiviltä. Olisko hinta ollu 4,90e? En ehkä enää koskaan osta rasvaa kuin pumppupullossa. Niin paljon helpompaa ja kätevämpää.


Tää Holly&Whyte paita lähti mukaan Lindexistä 4,5e hintaan (alessa -70%). Koko L. Ei onneksi näytä pahalta päällä vaikka onkin hieman iso mutta luulisin että menee helposti loppu raskauden.

Kynsilakat ostettu Seppälästä. Normaali hinta 3,95e ja nyt ne oli tarjouksessa -50%. Väsäsinkin heti tuosta keltaisesta pääsiäiskynnet.

Vauvalle:
Ihana kirahvi pääsee heti alkuun vauvan unikaveriksi. Tää on niin ihanan pehmeä! Hinta tais olla 7,90e.

Ylisöpöt Bogin apinahousut. Koko 62/68 ja hintaa oli 6,90e.


Vauva sai myös tuliaisia Hulluilta päiviltä viikonloppuna synttärivierailta.
Kuvat vielä näistä pääsiäskynsistä.

Mulla on viimeisen viikon aikana lohjennut ja liuskottunut kaikki kynnet ja nyt on ihan pätkät. Tosin normaalisti ne eivät kasvakkaan kauheasti mutta nyt raskauden aikana niiden kasvu on ollut mieletöntä. Luulen että toi ihon kuivuus, kynsien lohkeilu ja super sähköiset hiukset on jostain puutoksesta. Syön raskausajan vitamiinejä, sinkkiä ja nyt viime viikosta asti myös rautaa kun mun hemoglobiini oli mennyt niin alas joten en tiedä mikä puuttuu. Ajattelin kokeilla jos Piimax lisät auttaisivat kun niissä kuitenkin lukee että hiukset, kynnet ja iho. Neuvolatäti suositteli sinkkiä mutta sitä oon syönyt ihan alkuraskaudesta asti kun sen pitäisi auttaa ehkäisemään raskausarpia joten sitä se tuskin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti