lauantai 13. syyskuuta 2014

Pitkästä aikaa ja vauva-uutisia

Jäipä tähän kammottavan pitkä postaustauko. Paljon on tässä välissä tapahtunut ja yllättäen näin 1,5kk lasketun ajan jälkeen on meidän pikkuinenkin jo syntynyt. Poika syntyi viikoilla 41+5, 5.8.2014 klo 1.51 mitoin 3570g ja 53cm. Kotona ollaan siis harjoiteltu vauva-arkea jo melkein 6viikkoa.

Ja tässä hän nyt on:

 Kuvassa ikää viikko ja kaksi päivää.

Tuohon kuuteen viikkoon on mahtanut paljon kerrottavaa joita aion tänne kirjoitella omissa postauksissaan. Olisi tietty se synnytyskertomus, neuvolakuulumisia, hankintoja, lahjoja ja niin edelleen. Katsotaan millaisella aikataululla jaksan ja kerkeän niitä kirjoittelemaan. Multa tosiaan hajosi tietokone heinäkuussa ja koko huoltohomma meni ihan plörinäksi kun ensin sanottiin että juu menee takuuseen ja sitten se ei enää mennytkään ja korjaus olisikin maksanut 1060e. Voitte varmaan kuvitella etten lähtenyt 350euron konetta korjauttamaan tolla summalla? Loppujen lopuksi käytiin ostamassa uusi kone mutta tänne kirjoittamiseen ei energia oo riittänyt mm pari viikkoa kestäneiden koliikkimaisten oireiden takia (niistä lisää toisella kerralla) joiden seurauksena oli jaksaminenkin aika kortilla. Nyt olisi kuitenkin energiaa ja suuri motivaatio taas kirjoitella tänne. Toivottavasti palaillaan pian asiaan.

Huomenna olisi suuntana Turun vauva ja lapsimessut. En malta odottaa! 


4 kommenttia:

 1. Onnea pojasta <3

  Ehdinkin jo miettiä mihin oikein olet kadonnut, mutta niin se vauva-arki vain vie mukanaan, ettei sitä ehdi oikein muuta tehdäkään - levätäkin pitäisi jossakin välissä. Nautihan pikkuisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää aika totuttelua. Onneksi kuitenkin ihanaa sellaista. Ja kiitokset onnitteluista.

   Poista
 2. Vastavierailulla blogissa :) Kiva löytää muidenkin turkulaisten blogeja, jään lukijaksi!
  Kivaa sunnuntaita ja messuilua :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on näköjään vain 1kk ikäero lapsilla :) Ihanan suloinen poika on! Harmi että siellä on koliikkia ollut, varmasti verottaa jaksamista tosi paljon.

  VastaaPoista