sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Turun Babyboom & Kids messuilla

Käytiin tänään Turun lapsimessuilla vauvan ja mun Äidin kanssa. Ja voi höh! Pakko myöntää että olin aika pettynyt. Noi messut oli vaan yhdessä pienemmässä hallissa eikä myytävänä olevat vaatteet oikein kolahtaneet muhun, muutamaa ihan ok poikkeusta lukuunottamatta. Leluja katseltiin enemmän ja jonkun aikaa pyörittelin skiphopin leluja mutta päädyin nekin jättämään ostamatta kun ei niissä ollut edes mitään tarjousta. Messuista olis varmaan saanut vähän enemmän irti hieman isomman lapsen kanssa.

Vauva-lehden päädyin messuilta tilaamaan vihdoin. Oon miettinyt sen tilaamista jo pitkään, mutta oon odotellu sopivampia kaupanpäällisiä. Nyt tilauksesta sai Dumbo kylpyviitan, sisustustarroja, kaksi edellistä vauva-lehden numeroa, meidän perhe-lehden uusimman numeron, kantoliinan ja vielä jonkun jonka jo unohdin, mutta se ja kantoliina tulevat vasta kun oon ensimmäisen laskun maksanut. Äitini on tota kantoliinaa mulle kauheesti ehdotellut mutta mä oon jotenkin kokenut sen kauheen hankalaksi ja miettinyt kestääkö mun selkä sen (oon jo useamman vuoden kärsinyt selkävaivoista). Käytiin tuolla sitten sellaisessa opastuksessa missä näytettiin kuinka se laitetaan ja miltä se tuntuu. Opastus tehtiin 3,5 kiloisen nuken kanssa. Ton liinan jälkeen testattiin vielä reppuakin mutta se tuntui mun mielestä heti inhottavammalta selässä ja yllätyksenä koin sen laittamisen hankalampana kuin tuon liinan. Ton kokeilun jälkeen kun tarjottiin sitä liinaa kaupanpäälliseksi niin pakkohan se oli ottaa.


Tälläisissä tamineissa vedettiin tänään.
Neule: Lindex
Farkut: Lindex
Kengät: Gimme5

Poika veteli oikein kunnon päiväunet kun nukkui koko reissun joka oli matkoineen varmaan lähempänä neljää tuntia.

Huomennakin meillä on vähän ohjelmaa kun suunnataan aamupäivällä neuvolaan. Ajattelin ensimmäistä kertaa uskaltautua kulkemaan vaunujen kanssa bussilla. Vähän jännittää mutta eiköhän se ihan sujuvasti käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti