GEISHAMOUSSE-SUKLAAKAKKU
175C / n. 30min
Pohja:
4 kananmunaa
2dl Sokeria
1dl Vehnäjauhoja
2tl Leivinjauhetta
2rkl Kaakaojauhetta
Täyte:
200g (2levyä) Geishaa
250g Mascarponea
2,5dl Vipsikermaa
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi
- Sekoita kuivat aineet keskenään
- Lisää kuivat aineet sokeri-kanamunavaahtoon varovasti kääntelemällä
Kaada varovasti kakkuvuokaan ja paista uunissa n. 30minuuttia. Pohja on valmis kun sitä ei tartu hammastikkuun.
- Anna pohjan jäähtyä ennen koristelua.
- Sulata suklaa ja sekoita se mascarponen joukkoon
- Vaahdota vispikerma ja sekoita se suklaa-mascarpone seokseen.
Mä jaoin pohjan kahteen osaan ja levitin täytettä myös kakun päälle pienen kerroksen jonka päälle kaadoin vielä sulatettua maitosuklaata. Koristeeksi ripottelin suklaahippuja (hienonsin 3 palaa suklaalevystä) ja puolitettuja Geisha paloja. Niin ja tietty kermaavaahtoa.
Se aikaisemmin mainitsemani shoppailupostaus siirtyykin huomiselle kun ajattelin mielummin julkaista tämän tänään ja siirtää sen tekemisen huomiselle. Alan olemaan aika naatti ja vielä tarttis viimeiset jäljet korjata ja täyttää tiskikone. Luojan kiitos tiskikoneesta koska musta ei todellakaan olisi enää tiskaamaan...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti